fredag, november 03, 2006

Politistunt

Onsdag 1. november fikk teaterklassen være med på et stunt med en haug med kjekke politimenn i uniform. Vi skulle være på en fest, og gjorde et grupperom om til et festlokale med en boomblaster og dance-musikken til Christopher.

Oppdraget politiet hadde fått var at de hadde fått klager fra naboer om husbråk. Politistudentene trodde selvsagt at det var deres egne som var markører, men nei: Det var oss! Et annet overraskelsesmoment for politiet var at Christopher var blitt "knivstukket" i magen, og lå med blodig mage og blekt ansikt midt på gulvet. En blodig kniv lå ved siden av.

Politiet taklet situsjonen bra, fikk raskt kontroll. De sjekket Maria om hun pustet, eller bare sov ut rusen, fikk Runar til å legge fra seg den blodige kniven, pratet litt med Endre som hyperventilerte og fikk Tonje og meg (Torill) til å passe på kompisen vår.

Endre sin hyperventilering tok kanskje litt for mye av, og han mistet etterhvert følelsen i både hender og føtter. Han var svært svimmel, og var nær ved å svime av. Litt dramatikk hører vel med? Heldigvis gikk det bra, bena opp i været for å få blod til hodet gjorde susen :)

Tror nok at alle i klassen storkoste seg med stuntet, og er det opp til meg å avgjøre stiller vi gjerne opp som markører en gang til!

1 kommentar:

Endre sa...

Det va diiig med stunt. Kan gjerna gjørr någe lignande igjen ja. :)